Logistikmesse kaldet Move – se hele udstillingsprogrammet

12. september 2021 0 Comments

Denne logistikmesse afholdes hvert år i den danske by Odense. I 2016 deltog 100.000 mennesker i messen. I 2017 forventes dette tal at være over 100.000 igen. Denne en-dags begivenhed vil give små og mellemstore virksomheder en chance for at vise deres produkter og tjenester frem på messer og arrangementer. Det er en fantastisk mulighed for leverandører at demonstrere, hvad de har på lager og også for detailhandlere at vise deres nyeste produkter frem.

Flytning af forsyninger og tjenester til og fra havne, lufthavne og jernbanestationer. Det er en logistikmesse arrangeret af Søfartsstyrelsen.

Logistikmessen Move er etableret af Dansk Landsforening for Logistik og Transport (DANSTA). Det er den eneste messe for logistik og transport.

Messen vil fokusere på logistiske løsninger, global logistik, logistiktjenester, transport- og transportløsninger.

Logistikmessen Move har været afholdt i København, Danmark siden 1883 og er en af verdens vigtigste og største udstillinger i logistikbranchen.

Move handler om logistik, handel og transport. Det bliver Danmarks største messe med 4.500 udstillere.

Vi skal ikke tænke på disse logistikmesser som marketingbegivenheder for små virksomheder. De er snarere stedet, hvor store virksomheder mødes for at diskutere nye produkter og tjenester.

Logistikmesse – start- og sluttid

Logistiksektoren vokser eksponentielt. Antallet af lastbiler i EU forventes at stige med 40% inden 2035, og denne vækst vil blive fremskyndet yderligere i 2050, når befolkningen på fastlands -Europa forventes at stige med 46%.

Logistikmessen Move er en stor begivenhed i logistikbranchen. Arrangementet afholdes hvert år og tiltrækker mere end 20.000 besøgende fra hele verden.

Denne begivenhed blev oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter flere private og private virksomheder at deltage i disse arrangementer. Indtil nu har omkring 5500 danske virksomheder deltaget i Move’s logistikmesser. Som et resultat af dette samarbejde og samarbejde mellem danske og internationale virksomheder giver det også mange danske virksomheder mulighed for at deltage i andre internationale arrangementer som: European Trade Fair (ETF) eller International Trade Fair (ITF).

Det er en logistikmesse, der hvert år afholdes i den danske hovedstad i København. Det blev først startet i 1979 og er siden blevet en af de vigtigste begivenheder på det danske marked.

og udviklet sig til en international begivenhed med tusinder af besøgende fra hele Europa, Sydamerika, Nordamerika, Asien og Afrika.

Logistikmessen er en begivenhed, der henvender sig til europæiske virksomheder, der importerer råvarer eller råvarer til eget brug i Danmark. Hovedparten af produkterne transporteres med tog fra forskellige havne rundt om i Skandinavien til København, hvor det læsses på skibe til levering til udlandet. Varigheden varer i tre uger og inkluderer to dage, der udelukkende er dedikeret til logistikmesser. Hvert år deltager næsten tre hundrede virksomheder ved dette arrangement efter deres behov, men de er normalt organiseret i grupper lige fra

Billetter sælges fra 20. september

Logistikmessen Move er en af de største messer i Danmark og tiltrækker hvert år 1.500 udstillere og 20.000 besøgende. Showet dækker fast ejendom, byggeri og arkitektur samt detail og engros.

Arrangementet afholdes på hovedbanegården fra 20. til 24. september 2018 med en række udstillingshaller til underholdning af op til 52.000 besøgende fra over 60 lande.

Tusindvis af billetter til messen sælges på Dansk Logistics and Trade Fair (DAC) fra 20. september.

Billetter sælges fra 20. september 2017 kl. 10:00 CET. Udstillingen finder sted på Nørreport station, der ligger i København, Danmark fra 30. september 2017 til 7. oktober 2017