Danmarks største logistikmesse

12. september 2021 0 Comments

I dag bragte den største logistikmesse i Danmark, Logisticstorv 2018, omkring 350 deltagere sammen på Messe C. I over to dage diskuterede og udvekslede deltagerne nye idéer og tendenser indenfor logistikbranchen.

Med temaet “Ny Produktion med Industri 4.0”, gav messen er bredt udvalg af programmering workshops, konferencer og kurser, der specifikt er rettet mod det aktuelle logistikmarked. Deltagerne blev præsenteret for den seneste teknologi available, herunder robotisering, automatisering og digitalisering. Messen gav også deltagerne mulighed for at få kommentarer om deres produkter fra eksperter indenfor feltet.

Ved hjælp af disse spændende værktøjer og ressourcer blev deltagerne klogere på industrien, og de bragte nye ideer og innovative teknologier til table. Dette vidner om det stigende fokus på logistik som fundamentet for de nuværende tilbud skabt af industrien.

LogisticStorv 2018 var et vigtigt skridt fremad for branchen og har vist sig at være en succesfuld begivenhed, mens deltagerne hjem bærer ny inspiration og teknologi for at modernisere den danske logistikbranche.

Kort efter åbningen af Den 17. Logistikmesse i Danmark, erste omgang i dag, blev det tydeligt, at det bliver et enormt event af løn for alle involverede. Den største logistikmesse i Danmark har al den nødvendige support fra forskellige offentlige og private samarbejdspartnere til at gøre eventet til et velovervejet succes.

Messearrangørerne har en ambition om at have over 400 udstillere som repræsenterer forskellige logistikindustrier – herunder transport, IT & softwareløsninger, sporing og sporingsudstyr, logistikdesign og mange flere. Der vil desuden være en masse interessante aktiviteter og seminarer, der relaterer sig til forskellige områder indenfor logistik.

For besøgende og deltagere er dette mest ønskelige event en god mulighed for at opdatere deres viden på markedet, networking-muligheder og aktive deltagelse. Udstillere får chancen for at præsentere deres produkter/services på de bedste priser, mens leverandørerne vil få chancen for at lancere nye produkter/services. Messearrangører lover at levere interessante foredrag af eksperter indenfor logistikbranchen, hvilket vil gavne både deltagere og udstillere.

Den 17. Logistikmesse afholdes fra 10 til 12 juni 2021 i Bella Center København og billetprisen er 250 kr. Dette indebærer entreen til messen samt adgang til foredrag samt netværk arrangementerne. Vi ser frem til, at du besøger messen enten som udstiller eller som deltager!

Mange af Danmarks bedste logistikfirmaer samles denne uge i Bella Center, København, til Danmarks største logistikmesse. Messen er et godt sted for virksomhederne til at promovere deres produkt og finde ud af hvordan man kan forbedre deres forretning.

Messegængerne har mulighed for at udforske ny teknologi, der kan hjælpe dem med at optimere logistikprocesserne samt se hvordan de kan gøre deres forretning mere effektiv. Messen er et godt sted for erhvervsfolk til at netværke og skabe forbindelser såvel som identificere nye markeder og kunder.

Den internationale messe er vært for både store og små firmaer indenfor logistikbranchen, herunder distributører, transportfirmaer og softwarevirksomheder. Der vil være forskellige seminarer og workshops om emner indenfor branchen som: teknologi, reguleringer og lovgivning omkring logistik, e-handel og nye markeder.

Ud over den primære formål med messen – nemlig udveksling af viden – så er der desuden mulighed for at præsentere nye produkter på mellemmarkedet. Dette betyder at der vil være adskillige muligheder for potientielle kunder til selv at prøve forskellige typer lagerudstyr, dokumentationssystemer samt andet teknologi til virksomhedens logistikprocesser.

Messen er åben fra onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober og vil give både gennem affaldsgrupper og en lang række udstillere muligheden fokusere på optimering af deres processer og fremtidige strategier indenfor logistikbranchen.