Danmarks største logistikmesse

12. september 2021 0 Comments

De danske messer er en af de største i Europa. Årets arrangement finder sted i Københavns Lufthavn, hvor mere end 110 virksomheder fra hele verden præsenterer deres seneste innovationer og udviklinger.

Messen arrangeres af Dansk Logistikforening og afholdes hvert år i Nørrevind, Danmark.

Nordic Logistics and Supply Chain Market (NLSMC), der er arrangeret af Nordisk Ministerråd, arrangerer også en logistikmesse for små til mellemstore virksomheder. Messen afholdes årligt i København, Danmark. Det canadiske marked for logistikmesser har vokset støt i løbet af de sidste par år såvel som i Nordeuropa som Skandinavien og Sverige. For eksempel blev Scandinavian Logistics Conference (SLC) lanceret i 2003 i Stockholm ved sin første udgave. Da det er vokset til at være en af Skandinaviens største logistikkonferencer, vil det være vært for sin tiende udgave den 25.-27. September 2018 på Royal Hotel Copenhagen nær

Se udstillingen for logistikbranchen – få nye kontakter

Det er ganske almindeligt at se en udstilling eller messe i øjeblikket. Årsagen er, at det giver en fantastisk mulighed for at promovere dine produkter og tjenester.

Logistikindustrien giver en fantastisk mulighed for at vise dine produkter eller tjenester frem, enten ved at leje kabiner eller bruge plads til møder, konferencer osv. Det er alle ting, der er svære nok at arrangere på egen hånd. Men hvis du vil inkludere mere end bare dit produkt i showet, bør du introducere din virksomhed samt hvordan den vil blive brugt af andre virksomheder i udstillingshallen – på den måde kan du få nye kunder og kontakter til din virksomhed.

Hvis du har arrangeret en udstilling med et flugtrum, så bør du invitere nogle gæster, der kan lide spil som flugtrum, ind i salen på messen (eller lignende). Du kunne

Internationale messer domineres af store virksomheder, så de skal tiltrække nye kunder. Med hjælp fra AI -forfattere er dette muligt.

Logistikmessen Move i København er en tre dages begivenhed i byen.

Denne messe er en platform for rejse- og turistvirksomheder til at møde kunder og reklamebureauer til forskellige projekter.

Du kan også have en bod på logistikudstillingen

Vi er meget vant til bare at se på de produkter, der er til salg. Det er først, når vi prøver dem, at vi indser, at vores forventninger var urealistiske. Når det kommer til logistik, gælder det samme. Vi skal gå ud over, hvor nyttigt et produkt er, og begynde at lede efter en oplevelse, der virkelig får os til at ville købe det.

Udstillingsgulvet på logistikmesser giver besøgende mulighed for at teste produkter, de normalt ikke må bruge i deres daglige liv, sammen med virksomheder, der sælger disse produkter direkte. Vi kan teste forskellige leverandørers løsninger til hverdagens behov, med deres mest innovative produkter på skærmen!

Arrangementet finder sted på kongrescentret i København og varer fra 22. februar til 3. marts 2017.

Dette er en dansk messe, der afholdes for første gang i Danmark. Det er arrangeret af Dansk Logistikforening (DALOG). Messen har til formål at samle logistikvirksomheder til at diskutere, sælge og arbejde sammen.

Denne begivenhed er arrangeret af DALOG, en brancheforening for skibs-, transport- og lagerindustrien i Danmark.

Vores mål er at vinde forretningen med de bedste logistikprodukter i København.

Vi er ansvarlige for at håndtere alt vores logistikmateriale. Fra råvarer til emballage og distribution, vi producerer alt i løs vægt. Vores team består af snesevis af mennesker, der dagligt arbejder på at sikre, at alle produkter ankommer til Danmark til tiden. Vi har vores eget lager i Aarhus, hvor vi opbevarer store mængder varer med fly eller sø. Logistikmessen afholdes hvert år i Aarhus Lufthavn, så det er ikke usædvanligt, at vi også har en bod der!