Se den danske logistikmesse Move

12. september 2021 0 Comments

Logistikmessen Move, der har været afholdt i København, Danmark siden 1999, er en af de største og vigtigste gratis messer for den danske logistikindustri.

Vi bør ikke tænke på denne begivenhed som en konkurrence eller som enhver anden begivenhed. Det skal snarere ses som en mulighed for at diskutere, hvordan den danske logistikbranche kan blive endnu mere konkurrencedygtig og innovativ.

Vi skal heller ikke betragte det som en udstilling, men snarere som en platform for forretningskonkurrenter til at præsentere deres ideer og for kunder at lære om nye ideer. Hver virksomhed, der konkurrerer ved arrangementet, sikrer, at de har unikke ideer, der er værd at diskutere med kunder.

Logistikmessen i den danske Aarhus havn, kaldet “Move”, er den største messe i Skandinavien. Det afholdes første gang i 2020. Dette følger efter en vellykket treårig begivenhed i 2017, hvor den tiltrak mere end 1,5 millioner besøgende.

Nordic Logistics Fair (NORD) er den største messe for logistikindustrien i Nordeuropa og Skandinavien. Det er organiseret af virksomheder som DHL og Mærsk og ser over 400 udstillere fra 10 lande.

Messen afholdes fire forskellige steder: Lund, Göteborg, København og Aarhus. Messen løber fra 13. – 16. maj 2018.

Tilmelding til udstillingen er tilgængelig online

Logistikmessen, Move, er en årlig begivenhed i København. Det er et udstillingsvindue for danske producenter og detailhandlere, der sælger de produkter, de laver. I 2018 var der over 1.200 udstillere fra 30 forskellige lande.

Udstillingen afholdes på Danmarks Maritime Museum fra 1. til 3. maj 2018. Arrangementet vil fokusere på en række temaer:

Logistikmessen afholdes i København i slutningen af september. Arrangementet samler hundredvis af købere og sælgere fra hele verden. Den danske udstilling har fundet sted i næsten 50 år med det formål at promovere danske produkter i resten af Europa.

Begrænset antal steder på udstillingen

De danske messer afholdes i hjertet af København.

At være en messe betyder, at den er kendt for at have et højt kvalitetsniveau, men også for sine strenge regler. Med hundredvis af udstillere er der altid masser af chancer for at finde noget unikt.

Der er kun begrænsede pladser i udstillingshallerne til at vise produkter. Det er vigtigt, at du kommer der tidligt nok til at kunne se alt, hvad der vises på dit valgte sted.

I messernes hurtige verden er dette et meget lille antal steder. Der er for mange ting at gøre og for meget at se, så mange mennesker vil hellere bruge deres tid til jobjagt i stedet for at deltage i messer.

Det er en messe, der afholdes i København fra 25.-28. Juni 2018.

Der bliver masser af action på Dansk Logistikmesse, der vil få fremmøde fra folk fra hele verden. Derudover vil der også være et udstillingsområde, hvor mange virksomheder og organisationer fra danske såvel som internationale showrooms vil være til stede.

Praktisk parkering med 200 pladser

Parkeringsplads er en nødvendighed i mange byer. Når antallet af mennesker og biler stiger, bliver det sværere at finde parkeringspladser i nogle byer.

I fremtiden vil det være let at parkere og gå til messen og udstillingscentret forskellige steder.

Parkering på en messe kan være dyrt, men det er også vigtigt for arrangementets succes. På denne måde kan arrangørerne tilbyde en bekvem og omkostningseffektiv parkeringstjeneste.