MOVE 2018 er en visionær og nyskabende fagmesse for logistikbranchen. Vi samler branchens førende eksperter, virksomheder, organisationer og foreninger for at bane en fælles vej gennem de store forandringer, som venter os.

MOVE 2018 gasser op i hjertet af logistik-Danmark. Mød fremtidens løsninger indenfor logistik, automatisering, digital integration og e-handel, lagerhoteller, føreløs transport, uddannelse og mange flere.

Se vores stærke konferenceprogram og tilmeld dig til den del af programmet, der passer til dine ønsker og behov. Se mere under konferenceprogram og registrer dig til udstilling og konference.

Skal du med i overhalingsbanen den 2. og 3. maj 2018 i MESSE C?

DIGITAL DISRUPTION

Bliv opgraderet. Fra big data, der tænker foran til integrerede løsninger, realtid og cybersikkerhed.

ROBOTTERNE TA'R SLÆBET

Automatisering sætter nye standarder med sensorer, robotter og førerløse trucks.

LAGERLØSNING 4.0

Logistikken speeder op med automatisering, intelligent integration og med nye løsninger på hylderne. 

DEN GRØNNE BØLGE

Miljøet og kunderne stiller nye grønne krav i fremtiden. Hvordan kan grønne løsninger ses på bundlinjen – uden at bremse væksten!

VIDEN DER VIRKER

Fremtiden kalder på nye kompetencer. Fremtidens medarbejdere skal opgraderes med nye værktøjer, viden der virker og uddannelse i højeste gear.

TRENDS TIL TIDEN

Overhal fremtiden, når trendforskere, eksperter og praktikere giver deres bud på fremtidens transport og logistikbranche.