Velkommen til INNO. FORUM

Et forum, hvor der deles relevante artikler for fremtidens logistikløsninger.


Unikt samarbejde mellem erhvervsliv og erhvervsskole

EUC Lillebælt og BMS har indgået et samarbejde omkring uddannelse af kommende kranførere. Grundet en stigende gennemsnitsalder hos BMS´s kranførere vil BMS nu sætte mere systematisk ind med at uddanne fremtidens arbejdskraft, således de er sikre på at den rette og kvalificeret arbejdskraft er tilgængelig.

Læs mere her

Deltag i debatten på MOVE 2018

ADP-direktør Nils Skeby ser frem til livlig rundbordssamtale om logistikbranchens vilkår og fremtid.

- "Jeg ser meget frem til en spændende debat, og jeg håber, at udstillere og besøgende vil engagere sig i mødet og komme med spørgsmål, visioner og kommentarer til panelet", siger Nils Skeby, adm. direktør i ADP.

Læs hele pressemeddelelsen

Slut med halvtomme lastbiler!

Godstransport med lastbiler kan udnyttes langt bedre, end det sker i dag. Et nyt forskningsprojekt skal gøre det muligt for godsbranchen at minimere kørsel med tomme og halvtomme biler og dele kapacitet.

Læs mere her

Udstillere glæder sig til MOVE 2018

DS Flexhal og Blue Water Shipping er blandt de virksomheder, de besøgende kan møde på fagmessen og konferencen MOVE i Fredericia

Om godt tre uger åbner MESSE C Fredericia dørene til MOVE 2018, som er en ny konference og fagmesse rettet mod logistikområdet.

Læs hele pressemeddelelsen

Intelligent Byggelogistik

Konferencen ser på mulighederne for at forbedre logistikken i forbindelse med byggeriet ved at skabe en bedre koordinering i forsyningskæden samt implementere nye digitale løsninger. Oplev en konference i tilknytning til MOVE.

Læs mere her

Industri 4,0

Det er ikke kun os der har fokus på Industri 4,0!
Ingeniøren har samlet alle deres spændende artikler med fokus på lige netop dette.

Læs mere her

Stor interesse for MOVE 2018

Fremtiden banker på med både trusler og muligheder for logistikbranchen – MOVE 2018 i Fredericia samler branchen til et fælles blik på de mange udfordringer – både nationale og globale.

Læs mere

FORUROLIGENDE DÅRLIG CYBER-SIKKERHED I SHIPPINGINDUSTRIEN

25 procent af verdens største rederier har ikke sikret deres track & trace-platforme mod hacking. Det afslører sikkerhedsfirmaet Cyberkeel overfor Computerworld.

Læs ComputerWorld's pressemeddelels her